top of page

Skupina igra kulisno glasbo (brez ozvočenja) in je zato primerna za vse vrste sprejemov, otvoritev, uradnih in protokolarnih prireditvah, kot poročne in druge glasbene kulise (sprejemi), spremljava ob govorih, kjerkoli je kulisna (nepreglasna) glasba zaželjena. Skupina je sestavljena kot kvartet, vendar lahko zaradi velike fleksibilnosti in dobrih glasbenikov nastopa tudi kot trio (za manjše prireditve ali zaradi finančnih omejitev).

Podrobnosti:

Ime:

Ime skupine »Napoli-Tango« nima nič skupnega z Napoli (Neapelj - regija v Italiji), ali tangom (južnoameriški ples), pač pa izvira iz besede »napolitanke« (piškoti). Igrivost in večplastnost (kot pri piškotih) je tudi moto skupine in v pravi meri opisuje igrivost in pozitivno energijo glasbenikov.

Glasba:

Skupina Napoli-Tango igra vso mešanico svetovne glasbe (pop / rock / blues / county / evergreen)v njim posebnem »cabaré / etno / gipsy / folk /..« aranžmaju. Skupina  igra tudi slovensko narodno glasbo (valčke in polke) in je prijetna glasbena kulisa za vaše dogodke!

​​Napoli-Tango

The

band

cabaré/etno/gipsy/folk/...

Prisluhnite glasbi:

Mamma mia(Abba)/Greek(Greece)/Money, Money, Money(Abba)/Keme merav(Šukar)

Lough Erin Shore(The Corrs)/Hello(Lionel Richie)/Hava Nagila

Like A Hurricane(Neil Young)/Light my fire (The Doors)

Tehnikalije:

Napoli-Tango Kvartet: (kontrabas, tolkala, akustična kitara, harmonika, vokali);
Čas igranja:
2h (max 3h),Napoli-Tango Trio: (kontrabas, tolkala, harmonika, vokali);
Čas igranja:
1-2h (max 2h),Pomembno: Skupina je namenjena igranju »kulisne glasbe« ob raznoraznih sprejemih (brez ozvočenja) in ne kot glavna zabavljaška skupina na vaši prireditvi (preprosto ni dovolj glasno).

Repertoar: svetovna pop/rock/blues/county/evergreen glasba v »cabaré/etno/gipsy/folk/..« aranžmajih. Na željo skupina igra tudi slovensko narodno glasbo (valčke in polke).Tehnikalije: Skupina prinese vse potrebne instrumente za izvajanje glasbenega programa s seboj! Za igranje ne potrebuje elektrike in se lahko postavi kjerkoli (zunaj / notri).


Prihod na prireditev: Do 30min pred pričetkom igranja. Skupina ne potrebuje nobenega posebnega časa za pripravo in lahko uprizori tudi »presenečenje« (skupina med igranjem vstopi na vaše prizorišče). Pijača (in pogostitev) za skupino je zelo dobrodošla.

Kontakt: 031 233 262 Andrej | a.maver@gmail.com

bottom of page